Pertemuan dan kerjasama bersama POS Malaysia untuk Setem Ku Sasterawan Negara Dato’ Seri A. Samad Said Malam Amal Yayasan Usman Awang

Satu perjumpaan bersama wakil dari POS Malaysia Berhad iaitu Puan Hadzarah Md Sood telah mencapai kata putus untuk mengeluarkan Setem berjawah A. Samad Said. Di mana setem ini dikenali sebagai Setem Ku yang biasnya ditempah oleh individu / korporat yang ingin mengabadikan wajah mereka di setem. Perjumpaan tersebut diadakan pada 19 Oktober 2017 (Khamis) pada jam 3.30 petang di Bilik Mesyuarat Hai-O dan telah dihadiri oleh Dr. Syed Husin Ali, Pengerusi Yayasan Usman Awang (YUA) serta Sekretariat YUA. Keistimewaan setem ini adalah boleh digunakan untuk penghantaran ke seluruh dunia kecuali Israel.